Ademtherapie –

5 maanden traject 

 

‘’

‘ÉÉN ademsessie staat gelijk aan jarenlange therapie. Na dit ademtraject stond ik in mijn volledige kracht.’

Wat stoer dat je op het punt staat om een ademtraject van 5 maanden te gaan volgen. Wellicht dat je al een ademsessie of ademcirkel bij me hebt gevolgd, of je bent hier terecht gekomen en voelt de call om dit traject voor jezelf aan te gaan! 

Wat kan ademtherapie voor je betekenen? 

  • Verbetering van de nachtrust
  • Loslaten verdriet / angst / woede 
  • Loslaten van stress
  • Verminderen van lichamelijke blokkades, minder pijn 
  • Verminderen van paniekaanvallen
  • Niet meer afhankelijk zijn van verdovende middelen / verslaving, je lichaam detoxen 
  • Snellere stofwisseling
  • Meer energie 
  • Je emotioneel stabieler voelen
  • Gewichtsverlies 

Hoe gaat het 5 maanden traject in zijn werk?

In deze 5 maanden kom je terug in je lichaam. Je leert wat belangrijk voor jou is, hoe jij er in elke situatie voor kan zorgen dat je dicht bij jezelf blijft en ten alle tijden in je volledige kracht staat. Elke maand start met een coaching en ademsessie, wat ik ademtherapie noem. Deze sessies vinden plaats in mijn praktijk in de natuur in de buurt van Breda. Daarnaast mag je elke maand een losse sessie inplannen voor een holistische massage in mijn praktijk. Met mijn intuïtieve massage technieken zorg ik ervoor dat jij je veilig en gedragen voelt tijdens jouw proces. 

Elke maand volg je een transformerende sessie van 3 tot max 3,5 uur:

Deze sessie bestaat uit: 1 Coachinggesprek (60 min.) + 1 Ademsessie (60 min.) een losse Massage (60 min.) 

Je kunt er ook voor kiezen om de massage los te boeken in deze maand. Je hebt ook op alle massages in de komende vijf maanden 50% korting. Een massage van een uur kost dan nog maar 37,50. Je kunt dit zo vaak herhalen als je wil. 

Je zult ervaren dat elke maand weer bestaat uit een ander thema. Hieronder heb ik een algemene sfeerimpressie gemaakt van het ademtraject. Dit is natuurlijk persoonlijk en we richten ons vooral op jouw behoeftes. 

Eerste maand:

‘De herontdekking van je ademhaling’

Deze maand staat centraal voor het opnieuw leren ademen. Je hebt heel je leven een bepaalde ademhaling aangehouden. Je mag vanaf nu opnieuw leren te ademen. Dit is een groot proces, want je doet het immers heel je leven al zo. Maar je zal zien dat het je zoveel gaat brengen. Je gaat opnieuw beginnen op een diepe laag. Het is een nieuwe start in jouw leven. Je gaat in deze maand jezelf verbinden met alles wat er in jou huist. Wat kom je tegen op je pad? Waar ben je bang voor? Wat zit er vast? Waar loop je op leeg? Waar knap je van op? Je gaat je heel specifiek richten op jouw behoeftes en jouw lichaam. Een ademsessie duurt in totaal 2 uur. We beginnen onze sessie met een coachinggesprek. Misschien heb je al eens een lichaamsgerichte coaching sessie bij mij gedaan of is het nieuw voor je. We gaan samen kijken waar je je emotie in je lijf voelt. Hier gaan we in ons gesprek dieper op in. We kijken samen naar je lichamelijke en emotionele doelen die jij wil stellen tijdens dit traject. Zodra we de kern gevonden hebben van jouw thema op dit moment, mag je gaan liggen op een heerlijk zacht matras met dekentjes en kussens, dat ik hier al voor je heb klaargelegd. We gaan samen de ademhaling starten en ik neem je mee op reis.

In deze maand maken we na de ademsessie ook een afspraak om het lichaam na de ademsessie op diep niveau te laten ontspannen. Je zult merken dat je echt toe bent aan liefdevolle aanraking. Met de techniek Holistic Pulsing zorg ik ervoor dat jouw innerlijke kindje zich veilig en gedragen voelt. Holistic Pulsing doet je herinneren aan de hartslag vroeger toen je in de buik zat. 

Tweede maand:

‘Weg van de bullshit’

De tweede maand gaan we jezelf losmaken van oude patronen en overtuigingen. Het leven mag vanaf nu echt in teken van JOU gaan staan. Je zult zeer waarschijnlijk jezelf vaak niet op de eerste plaats hebben staan. In de eerste maand ben je al veel oude overtuigingen tegen gekomen. We gaan hiermee op een dieper niveau aan de slag. Daarna duiken we na de coachingsessie gelijk het ademwerk in. Je hebt dan dus weer een sessie van twee uur.Daarnaast kun je een holistische massage inplannen. Waarin we op een diepere laag de blokkades in je lichaam zullen losmaken.

Derde maand:

‘Core wound’

Deze maand is de meest intense maand. Je hebt de afgelopen maanden goed kunnen ontdekken wat er gebeurt in relatie met anderen, waar jezelf getriggerd wordt. We gaan samen ontdekken waar je diepste wond zit. Wellicht hebben we deze al samen ontdekt. We gaan er tijdens deze ademtherapie met biografisch werk dieper op in. Daarna mag je natuurlijk weer een losse massage inplannen.

Vierde maand:

‘Face your fears’

Je bent de afgelopen maand veel oude stukken tegengekomen, veel oude familiepatronen kwamen zeer waarschijnlijk op jouw pad. Wat kwam je tegen? Wat houdt jou nog klein? We gaan kijken wat jou nog beperkt in je dagelijks leven. Daarna maken we de negatieve energie in je lichaam los aan de hand van een holistische massage.

Vijfde maand: 

‘You’ve got the power!!!’

In de laatste maand gaan we kijken welke thema’s er op dit moment voor jou nog spelen. Je zult ervaren dat je deze maand in je kracht komt te staan. Wat als je een oud patroon tegenkomt? Hoe kun je met nieuwe gebeurtenissen omgaan? We zorgen ervoor dat je precies weet wat je mag doen als er in de toekomst nieuwe obstakels op jouw pad komen. 

Je mag weer een diep ontspannende massage voor jezelf inplannen. Daarna sluiten we het traject samen af met een ritueel om te vieren wat jij  geleerd hebt. Ons lijntje is daarmee niet afgesloten want met vragen kun je natuurlijk altijd nog terecht, maar energetisch gezien is het fijn om samen dit traject in de vorm van een ritueel af te sluiten.

Waarom in 5 maanden?

Ik heb dit proces zelf ook zo ervaren tijdens mijn ademopleiding. Mijn opleiding duurde een jaar, maar na 5 maanden, merkte ik echt een positief effect en veranderde ik ook écht van binnen en buiten. Vandaar dat ik weet dat je tijdens deze vijf sessies in een diepe transformatie terecht komt. Je voelt je letterlijk lichter (en soms ook figuurlijk). Bij elke sessie merkte ik zoveel verandering en na 5 maanden voelde ik mezelf ECHT volledig in mijn kracht staan. Daarom wil ik jou dit ook geven!

Voordelen 5 maanden traject

– 50% korting op alle massagebehandelingen 

– Ik stuur je wekelijks oefeningen voor thuis

– Ruimte voor (gratis) online coachingsessies 

– 24/7 ruimte voor vragen via Whatsapp 

– Een begeleider die er altijd voor je is

Het kan goed zijn dat je na een ademsessie heel veel tegenkomt in jezelf. Dat er dingen veranderen om je heen. Juist dat stukje na een ademsessie, wanneer je alleen naar huis gaat, is voor mij als begeleider erg belangrijk. Je wordt tijdens dit traject echt gedragen. Het grootste voordeel van dit traject is, dat ik er ten alle tijden voor je ben. En dat is voor mij geen 9 tot 5 klusje. 

Je bent tijdens dit traject ten alle tijden welkom met persoonlijke vragen. Je krijgt lichaamsgerichte oefeningen mee, die ik je via Whatsapp stuur. Tussentijds kunnen we altijd een online sessie inplannen. Ik vind het belangrijk dat je je tijdens dit traject ook echt gedragen voelt. Je doet het niet alleen, maar we doen het samen. Want soms, kan het allemaal best spannend zijn en de thema’s waar je doorheen breekt, vergen echt eerlijke aandacht.

Voor wie?

Ademwerk is voor iedereen. Het is altijd een goed idee om te ademen. Je zorgt hiervoor dat je fysieke blokkades en emotionele blokkades de ruimte krijgen. Zelfs zonder blokkades is het erg goed voor je om te ademen en je lichaam een reset te geven.

Waar? 🏡
De ademtherapie vindt plaats in mijn natuurhuisje in Hooge Zwaluwe. Waar je kunt genieten van de geluiden van de natuur: vogels, de regen, de wind en de zon. 

Ik ben gecertificeerd ademtherapeut aan de opleiding The Breathcoach in the sacred temple van Lars Faber. De methode die ik gebruik is de methode van Lars Faber. Het wordt ook wel de verbonden ademhaling genoemd.

Bij de 1-1 ademsessie is alle aandacht gericht op jou. Een ademsessie in groepsverband kan ook heel versterkend werken door de dynamiek in de groep. Klik hier voor de komende groepsevenementen.

Ik ‘ont-moet’ je graag!

 

‘Alles begint bij je ademhaling!’

 

Are you ready to breath?