Combi

Holistische Massage + Ademsessie 

‘’

‘Veiligheid en vertrouwen is het basisingrediënt voor een ademsessie. Tijdens de Holistische Massage ervaar je veel veiligheid en vertrouwen, je komt terug in je lichaam. Vanuit deze veiligheid gaan we de verbonden ademhaling in om trauma te releasen.’

Voel je je vaak onveilig? Vind je een ademsessie spannend? Dan is deze combinatie iets voor jou. Alle basisinformatie over ademwerk vind je hier

We starten deze Sessie met een Online intakegesprek. Je voelt na of het wat voor jou is en ik voel na of ik jou kan helpen. Na onze JA, plannen we een afspraak. 

Hoe werkt deze combi van Massage & Ademen ?

De combinatie Massage + Ademen duurt in totaal 3 uur. We beginnen onze sessie met alle informatie van de sessie. Hierin leg ik de theorie van de ademsessie uit, zodat we na de massage niet opnieuw in ons hoofd hoeven te stappen.Daarna starten we met een Lichaamsgericht coachinggesprek. Misschien heb je al eens een lichaamsgerichte coachingsessie bij mij gedaan of is het nieuw voor je. We gaan samen kijken waar je je emotie in je lijf ervaart aan de hand van oogposities of focussing (of allebei). Hier gaan we in ons gesprek dieper op in. Zodra we de kern gevonden hebben van jouw thema op dit moment, mag je gaan liggen op de massagetafel.  We starten met een Holistische Massage (60 min.). We gaan samen zonder te praten opzoek naar jouw blokkades in je lichaam, zodat we daar straks in de ademsessie dieper op in kunnen gaan. Vanuit de Massage zak je in je lichaam en kom je in een bubbel van veiligheid terecht. Je went aan mijn handen en voelt je vertrouwd en veilig. Ik werk intuÏtief aan de hand van massagetechnieken en trillingen zodat we kunnen kijken waar de adem op dit moment niet meer stroomt. Alles over een Holistische Massage lees je hier.  Een ademsessie kan best spannend zijn en weerstand is daarom normaal, tijdens de massage kom je uit je hoofd en kom je terug in je lichaam. Het basis ingrediënt voor Ademwerk is veiligheid en daarom is deze combinatie zo krachtig. Vanuit alle rust, ontspanning en veiligheid door naar de verbonden ademhaling. Vanuit de massagetafel, mag je door naar het matras. Hier starten we samen met de ademsessie.

We gaan samen de ademhaling starten en ik neem je mee op reis.

Bij de 1-1 ademsessie is alle aandacht gericht op jou. Een ademsessie in groepsverband kan ook heel versterkend werken door de dynamiek in de groep. Klik hier voor de komende groepsevenementen.

Voor wie?

Ademwerk is voor iedereen (tenzij contra-indicaties). Het is altijd een goed idee om te ademen. Je zorgt hiervoor dat je fysieke blokkades en emotionele blokkades de ruimte krijgen. Zelfs zonder blokkades is het erg goed voor je om te ademen en je lichaam een reset te geven.

Ik ‘ont-moet’ je graag!

Mijn Ademsessies (en massages) vinden alleen op afspraak plaats. 

Locaties ademwerk: Amsterdam-Oost of Hooge Zwaluwe (Noord-Brabant)

‘Alles begint bij je ademhaling!’

Wanneer geen ademsessie inplannen ?

– Verleden met psychoses

– Hartproblemen 

– Zwangerschap 

Bij twijfel; contacteer je huisarts of bel mij gerust.