Voor Bedrijven –

Individuele Coaching: Ontwikkeling Zakelijke Intuïtie

 

 

 

 

Wat als werken veel ontspannender kan en met meer passie, zonder een overprikkeld brein? 

Veel medewerkers ervaren op dit moment onrust, doordat zij niet volledig in contact staan met hun lichaam. In onze maatschappij leren we om alles vanuit ons brein te redeneren, waardoor de keuzes die we maken niet meer in lijn staan met de rest van ons lichaam. Ons lichaam geeft ons namelijk continu signalen af, maar bij velen zijn deze signalen onduidelijk of zelfs onzichtbaar geworden. Op lange termijn kan dit enorme gevolgen hebben, ook op de werkvloer.

Stress op de werkvloer is de nummer 1 als het gaat om beroepsziekten. Gemiddeld krijgen 1,4 miljoen mensen last van een burn-out of burn-out symptomen. Daarnaast kampen ruim 10 miljoen Nederlanders met een chronische aandoening. Ook op mijn pad komen veel mensen met stress en burn-out klachten. Al meer dan honderden mensen heb ik geholpen naar aanleiding van hun fysieke en mentale klachten.

Het wordt tijd dat werkgevers meer aandacht besteden aan de fysieke en mentale gezondheid van medewerkers. Ik zet mij hier graag voor in. Laten we bij de bron beginnen en er samen voor zorgen dat jouw medewerkers hun werk weer uitvoeren vanuit een rustig en gezond brein. Zo kunnen ze weer vertrouwen op hun zakelijke intuïtie, waarbij denken, voelen en doen in verbinding staan met elkaar.

Wat gaan we doen? 

Tijdens het traject: Individuele Coaching Ontwikkeling Zakelijk Intuïtie maken we samen een traject op maat. We starten met het analyseren van jouw bedrijf en jouw als persoon. We ontmoeten elkaar hiervoor in mijn praktijk, waarbij je eerst zelf een lichaamsgerichte sessie ervaart. Dit kan een combinatie zijn van ademtherapie en lichaamsgerichte coaching. Al mijn behandelingen zijn uiteindelijk gericht op het vertrouwen op je eigen intuïtie. Vervolgens gaan we samen aan de slag met een plan, waarin we precies voelen en beschrijven welke aanpak het beste bij jouw bedrijf past. Als we dit plan samengesteld hebben, gaan we aan de slag om de liefde en aandacht aan jouw medewerkers te geven. Dit zorgt ervoor dat ook zij weer op hun intuïtie gaan vertrouwen. Op deze manier kunnen zij eenvoudig en met veel plezier de beste keuzes voor zichzelf en voor jouw bedrijf maken. Vanuit eigen intuïtie, naar zakelijke intuïtie!

 

Voordelen Individuele Coaching Ontwikkeling Zakelijk Intuitie 

  • Het herkennen van lichamelijke signalen
  • Verbinding creëren tussen denken, voelen en doen
  • Werknemers voelen zich gezien en gehoord
  • Verbeterde nachtrust
  • Verlagen verzuim
  • Werken vanuit kracht
  • Gelukkige, bewuste en ontspannen medewerkers
  • Werken vanuit energie
  • Gezonde leefstijl voor je werknemers
  • Meer werkplezier